Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

TurfTroniq introduceert autonome elektrische fairwaymaaier SmartMow

NIEUWS
GOLFBAANTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, woensdag 10 juli 2024
33 sec


Het nieuws zong al een tijdje rond in de golfwereld, maar nu is de elektrische autonome fairwaymaaier officieel gepresenteerd door TurfTroniq. In een video op de website van het bedrijf is de machine met de naam SmartMow in actie te zien.


De maaimachine heeft een maaibreedte 2,54 meter (100 inch). Ook beschikt de machine over 'voldoende energie om een hele dag te maaien', meldt Gerard van der Werf, directeur van De Enk Groen & Golf in een bericht op LinkedIn. Volgens een bericht van TurfTroniq op hetzelfde medium is de SmartMow stil en veilig en levert de machine 'een uitstekende maaikwaliteit'.

Vijf kooien

Vincent Achten van TurfTroniq geniet momenteel van zijn vakantie en zal na terugkomst meer uitleg geven over deze elektrische autonome fairwaymaaier. Op de video is te zien dat de autonome maaier beschikt over vijf kooien en drie wielen. De accu gaat meer dan twaalf uur mee en de machine kan eventuele obstakels herkennen rondom de hele machine.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER