Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Floor Drissen maakt overstap naar Mertens

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, woensdag 29 mei 2024
94 sec


Mertens is een toonaangevende toeleverancier binnen de Nederlandse groensector. Door middel van intensieve samenwerking met klant en fabrikant, goede producten en een advies op maat zorgt Mertens voor de beste oplossing en een gezonde groei. In lijn met deze visie kondigt Mertens met trots een nieuwe stap aan: de uitbreiding van het team Groen met de aanstelling van Floor Drissen als accountmanager.


Focus op sport, golf en overige grasgebonden toepassingen

Floor is een bekende naam in de groenbranche en brengt veel ervaring mee in sport & golf. Zijn loopbaan begon op zestienjarige leeftijd op de golfbaan, waar hij uitgroeide tot greenkeeper. Hierna maakte Floor de stap naar voetbalclub Feyenoord Rotterdam. Hier was hij, samen met Erwin Beltman, verantwoordelijk voor het veld. Na een succesvolle periode bij Feyenoord werkte hij bij gerenommeerde bedrijven zoals Barenbrug en Vanmac. Floor woont in Sevenum en in zijn vrije tijd is hij actief als keeper van zijn zaalvoetbalteam en golft hij regelmatig.


Floor kijkt uit naar zijn nieuwe rol en ziet veel kansen binnen sport, golf en overige grasgebonden toepassingen: "Ik zie veel mogelijkheden voor Mertens in deze voor mij bekende markt. Ik bied mijn relaties graag toegevoegde waarde door een advies op maat te geven en zo samen te werken aan een toekomstgerichte aanpak met duurzame middelen."

Groene samenwerking naar de toekomst

Mertens onderstreept deze brede mogelijkheden voor duurzame samenwerkingen binnen de groensector. Met een uitgebreid aanbod en brede kennis en ervaring, is het bedrijf al vele jaren dé partner voor de groenbranche: in sport & golf, bij cultuurtechnische bedrijven en voor de hovenier. "Wij geloven sterk in technisch advies, samenwerking, brede kennisdeling, out of the box denken en we zeggen dan ook met gepaste trots dat we een voorloper zijn in het toepassen van weerbare producten. Dit alles om onze klant te ontzorgen en bij te staan bij duurzame groei. Openbaar groen en sportvelden zijn immers belangrijke maatschappelijke ontspannings- en ontmoetingsruimtes om o.a. uit te rusten, af te schakelen en fysiek en gezond bezig te zijn. Gras speelt hierin een belangrijke rol." zegt Patrick Janssen, sales manager Groen.


Mertens kenmerkt zich door korte lijnen en een hechte samenwerking binnen en tussen de teams. Vanuit de hoofdlocatie in Horst en nog 3 andere vestigingen in het land opereert ook het team Groen door heel Nederland, wat ervoor zorgt dat de markt met veel expertise op een efficiënte en persoonlijke manier wordt bediend. "Floor is een waardevolle uitbreiding binnen ons team," voegt Patrick Janssen toe. "Zijn ervaring en kennis helpen ons om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun duurzame, toekomstbestendige groene ruimtes in de breedste zin van het woord."

Met deze strategische versterking focus zet Mertens in haar 70-jarig bestaan een volgende stap vooruit in de groensector: 'Vergroeningskracht voor ondernemers'.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Demodagen over automatisering op de golfbaan
woensdag 19 juni 2024
t/m dinsdag 25 juni 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
NGA-golfdag biedt greenkeepers drie opties
dinsdag 8 oktober 2024
t/m dinsdag 8 oktober 2024
NGA Ladies Only Day op Sallandsche Golfclub De Hoek
maandag 21 oktober 2024
t/m maandag 21 oktober 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER