Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Haagse ondernemer wil golfbaan aanleggen in Zevenbergen

maandag 9 oktober 2017

Als het aan ondernemer Ruud van Spronsen van Intergolf Moerdijk ligt, komt er een 27 holes golfbaan in Zevenbergen. De Haagse ondernemer wil in 2018 beginnen met de aanleg ervan.

Bedoeling is dat de golfbaan tussen de voormalige stortplaats komt te liggen tussen Dikkedijk en A17 bij Zevenbergen. De plannen hangen af van de interesse van bedrijven die lid willen worden van de golfbaan en van investeerders. Van Spronsen is samen met commercieel directeur Manon Baartmans van het Havenbedrijf Moerdijk op zoek naar geïnteresseerde ondernemers.

Business-golfbaan
Ondanks dat West-Brabant nu al veel golfbanen heeft, ziet Van Spronsen mogelijkheden voor de business-golfbaan, waarvoor hij al meer dan twintig jaar geleden plannen maakte. Ontwikkelaar Van Spronsen spreekt niet van een clubhuis, maar van een businesshome. Met de gemeente Moerdijk is afgesproken dat de baan voor een derde wordt opengesteld voor particulieren uit Zevenbergen en omgeving.

Investering

Voor de aanleg van de golfbaan is een investering van ongeveer twaalf miljoen euro vereist. Om de baan te exploiteren hoopt Van Spronsen op termijn afspraken te maken met een kleine honderd bedrijven en zo'n driehonderd particulieren.

Bron: bndestem.nl

door Guus van Rijswijck

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM