Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Zes golfbanen gezamenlijk op weg naar Geo-certificering

dinsdag 3 oktober 2017

Zes golfbanen hebben zich aangemeld voor het gezamenlijke traject naar Geo-certificering, dat wordt georganiseerd door NLadviseurs en De Enk Groen & Golf.

De groep kwam op donderdag 21 september voor het eerst samen in Renkum. Het idee achter het gezamenlijke traject is dat de golfbanen kunnen leren van elkaar en zo sneller vooruitkomen in het proces. 'Door samen op te trekken, profiteren ze van elkaars kennis en ervaring zodat ze niet individueel het wiel opnieuw uit hoeven te vinden', aldus Arthur Berends, bedrijfsleider Golf bij de Enk.

Leerzame middag
Tijdens de eerste bijeenkomst gaf Sietske Kuperus van NLadviseurs uitleg over het proces. Zij ging in op hoe je een Geo-traject opstart en gaf daarbij enkele aandachtspunten. Kuperus besprak ook een actueel onderwerp bij golfbanen: groenafval, en hoe daarmee om te gaan. Voor elke golfbaan blijkt dit een behoorlijke uitdaging. Waar liggen de wettelijke kaders en hoe geef je daar invulling aan zonder dat je voor hoge kosten gesteld wordt? Kortom, er was genoeg te bespreken. 'Het was een leerzame middag die ook nog eens heel gezellig was', aldus Berends.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM